Qui som??

MARC ROYO (THE RIGHT HAND)

Conta la llegenda que els antics nans del fons de la Muntanya Flamejant van forjar, temps enrere, unes columnes d’or massís. I en aquestes columnes hi figurava una profecía. I la profecía deia que la còlera del Déu de la muntanya cauria sobre tota l’estirp d’aquell qui no presentés un programa de radio, per merda que fos. Tots els fills dels nans van presentar un programa, menys un…

Un tro va trencar el cel aquella nit en que el Deu de la muntanya va… què collons és un rabiüt i punt!! Estem parlant d’en Marc Royo.

Anomenat el senyor de la còlera, expert en historia, amant de les espases rúniques i decididor de que preferiria que li fes un bukkakke Tolkien i Napoleó abans que fer-li a Cleopatra… en fi.

Si alguna cosa defineix en Royo és la seva veu de… de… bé, la seva veu. Font inesgotable d’ira, tonteries i coneixements que sovint ocupen com el 90% del total del programa. La seva imaginació forjada en taulers de warhammer sol fer acte de presència a la PD.

Ah, i vol dominar el món 

IONAI RAMIREZ (THE MASTER)

Actor, locutor frustrat (sino què estaria fotent aquí) i domador de feres. Si el deixen, el podreu sentir habitualment dient coses com: “Una nova edició de la Pregunta Detonant!” I altres frases pròpies de la presentació del programa.

Sí, és el presentador.Freak i gentleman a parts iguals. Amb aparença de taverner irlandès, és expert en vídeos de fails, memes, i altres xorrades online.

Habitualment duu a terme la tasca més necessaria i odiada de qualsevol projecte, que és la producció. Escriu els programes, decideix els temes, dissenya les complexes intros, inventa seccions… Tot el que brolla de la seva ment té cabuda a la Pregunta Detonant. Excepte les preguntes de ruleta. Les preguntes de ruleta no.

Ah, i no li agraden els artròpodes…

ORIOL COLOMER (THE LEFT HAND)

Què és això que s’aproxima per l’esquerra? L’Oriol Colomer, secretari detonant in charge de gestionar la pujada de programes online i treure-li feina al presentador.

Sabreu que és ell perque habitualment posa en marxa el seu enginy si parla sobre caca. Sí, sobre caca. El seu exquisit gust per la femta és només superat pel seu excepcional domini del ventall de possibilitats que aquesta ofereix. I no oblidem les flatulències.

Es considera un expert en parafílies i pornografia online, però els seus gustos no son delatats per la seva retòrica lingüística, sovint capaç d’amansar el colèric Royo o tergiversar com un estoic les preguntes d’en Ionai. Problement això és degut a la seva llicenciatura en ciències polítiques.

Un tio viatjat, un tio amb profunditat i molta molta caca.

Ah, i no li agraden les baranes…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s